e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Κυριακή, 26.9.2021, τιμώντας την Μετάσταση Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου, στη Φανερωμένη Βανάτου


Πρωί Κυριακής, 26ης Σεπτεμβρίου 2021, εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω της Ζακύνθου, ιερουργούντος του οικείου Εφημερίου, π. Παναγιώτου Καποδίστρια, ψαλλόντων δε των κ.κ. Σταματίου Ζούλα, Σπυρίδωνος Σαρατσένου και Σπυρίδωνος Δρογγίτη. 
     Ο κ. Ζούλας, καλός εκκλησιαστικός ρήτορας, ομίλησε προς το εκκλησίασμα για την εξέχουσα και ηγαπημένη μορφή του Επιστηθίου Φίλου του Χριστού και Ευαγγελιστού της Σαρκωθείσης Αγάπης. 
     Στο πλαίσιο της Ευχαριστιακής Συνάξεως έγινε 3μηνο Μνημόσυνο του καλού συντοπίτη μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ του Γεωργίου και της Μαργαρίτας.








































Δεν υπάρχουν σχόλια: