e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία στον Άγιο Νεκτάριο Battersea Λονδίνου

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκτάριο Λονδίνου, στην περιοχή Battersea, επί τη ιερά μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού. 

Προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργών μετά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. 

Συλλειτούργησαν επίσης ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. κ. Νήφων Τσιμαλής, ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Goran Spaic (Πατριαρχείο Σερβίας) και ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Οικονόμος κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, μαζί με τέσσερις νέους αναγνώστες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: