e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Πάτρα LIVE: Αρχιερατικό Συλλείτουργο προς τιμήν του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου

Τον Πολιούχο της Άγιο Απόστολο Ανδρέα τιμά σήμερα η Πάτρα. Οι πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου ξεκίνησαν χθες με τον εόρτιο Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος. 
    Σήμερα, 30.11.2021, στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Στο Αρχιερατικό συλλείτουργο που τελείται προεξάρχει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Πατρών κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: