e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Μελωδήματα Χριστουγέννων από τον π. Νικόδημο Καβαρνό [video-audio]


Προ αρκετών πια χρόνων, το 2009, βρέθηκε στη Ζάκυνθο ο καλλιφωνότατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός. Τότε φροντίσαμε να τού... αποσπάσουμε ορισμένα χριστουγεννιάτικα ψάλματα (το "Χριστός γεννάται, δοξάσατε..." και το "Δεύτε ίδωμεν πιστοί, πού εγεννήθη ο Χριστός..."), τα οποία ανεβάσαμε στο κανάλι μας στο YouTubeεπενδυμένα με όμορφες και κατανυκτικές εικόνες από τους δύο κεντρικούς της Ενορίας μας, αυτόν της Παναγούλας (βλ. α΄ βίντεο) και αυτόν της Φανερωμένης (βλ. β΄ βίντεο παρακάτω). Παρενθετικά αναφέρουμε ότι έκτοτε, το α΄ έχει ήδη περί τις 18.000 και το β΄ περί τις 31.000 προβολές. Άξιον και δίκαιον εστί!

Ευχαριστούμε θερμά τον αγαπητό μας π. Νικόδημο και τού ευχόμαστε να έχει μακρότητα ευλογημένων ημερών και διαρκή Χριστούγεννα στη ζωή και την διακονία του!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια: