e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Παιδιά από ορφανοτροφεία απομάκρυνε το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας

Με την ευλογία του Μακ. Μητροπολίτου Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου, το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας της Μητρόπολης Κιέβου, με επικεφαλής τον Roman Kholodov, κατ' αυτές τις δύσκολες ώρες της πολεμικής πολιορκίας από τους Ρώσους, απομάκρυνε ασφαλώς 42 παιδιά.

Οι υπάλληλοι του τμήματος βοήθησαν να βγάλουν παιδιά από το ορφανοτροφείο της πόλης του Κιέβου "Birch" και απομάκρυναν άρρωστα παιδιά από τα σπίτια της πρωτεύουσας.

Αυτή τη στιγμή το τμήμα εργάζεται σκληρά, στα δε βαρέως άρρωστα παιδιά παρέχονται φάρμακα, ειδικά τρόφιμα και άλλος απαραίτητο εξοπλισμό.

Πληροφορίες: Υπηρεσία Τύπου της Μητρόπολης Κιέβου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (PCU)













Δεν υπάρχουν σχόλια: