e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Βαρθολομαίος για εισβολή των Ρώσων: "Ανίερος και διαβολικός πόλεμος. Το δίκαιο και η αλήθεια είναι με την Ουκρανία"

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε απόψε, Κυριακή Ε΄ των Νηστειών, 10η Απριλίου 2022, στην Ακολουθία του τελευταίου Κατανυκτικού Εσπερινού της Μ. Τεσσαρακοστής, στον Ναό του Αγίου Νικολάου της Κοινότητος Τζιμπαλίου. Ο Ναός του Αγίου Νικολάου εξυπηρετεί τις ανάγκες των Ορθοδόξων Ουκρανών στην Κωνσταντινούπολη. 
        Έτσι, ο Πατριάρχης του Γένους, ομιλώντας προς τους Ουκρανούς πιστούς, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την ολόθυμη συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο από την ρωσική εισβολή ουκρανικό λαό, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο “ανίερο” και “διαβολικό”, επισημαίνοντας ότι το δίκαιο και η αλήθεια είναι με την Ουκρανία, γι' αυτό ακριβώς είμαστε με την πλευρά της Ουκρανίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: