e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

"Αληθώς": Έκθεση Danylo Movchan • Εσταυρωμένη Ουκρανία | Crucified Ukraine - ΠΑΡΑΤΑΣΗ έως 20.6.2022


Από το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς" ανακοινώνεται προς κάθε ενδιαφερόμενον ότι η ψηφιακή Έκθεση του ουκρανού ζωγράφου και αγιογράφου Danylo Movchan "Εσταυρωμένη Ουκρανία / Crucified Ukraine", παρατείνεται έως τις 20 τρέχοντος μηνός Ιουνίου 2022, ούτως ώστε να μπορέσουν οι φιλότεχνοι και ευαίσθητοι περί το Ουκρανικό να την επισκεφθούν, καθώς επίσης τα ενδιαφερόμενα σχολεία του τόπου μας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπεύθυνους του Κέντρου.

Όντας ο Danylo Movchan στην εν πολέμω πατρίδα του και μάλιστα στην πόλη Λβιβ, απέστειλε προς το "Αληθώς" βιντεοσκοπημένο μήνυμα για την αποτρόπαιη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και πώς αυτή η εισβολή των Ρώσων αποτυπώνεται ολοένα στο έργο του. 

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο, το οποίο -σημειωτέον- προβάλλεται στην Έκθεση του "Αληθώς":


Εν τω μεταξύ, διάφοροι ιστότοποι παρουσίασαν την Έκθεση:






Δεν υπάρχουν σχόλια: