e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφτηκε στη Νέα Τένεδο και στη Νέα Τρίγλια [video]

Σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου 2022, περί το μεσημέρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Τενέδου, όπου τον προσφώνησε καταλλήλως ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος. Εντός του ναού φυλάσσονται ιστορικά κειμήλια της Τενέδου.




Επίσης, ακολούθως ο Πατριάρχης του Γένους πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης και δόθηκε το όνομά του σε πλατεία, η οποία βρίσκεται μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: