e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Επίτιμος Διδάκτωρ ΕΚΠΑ ο Ρόμπερτ Μενέντεζ. Παρών ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης παρέστη στην εκδήλωση για την ανακήρυξή του Αμερικανού γερουσιαστή και πρόεδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ σε Επίτιμο διδάκτορα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Ιδρύματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον κ. Μενέντεζ τις ευχές και προσρήσεις του Αλεξανδρινού Προκαθημένου, Μακ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου Β΄.
Ο Αμερικανός γερουσιαστής δήλωσε:
"Κανένα καλύτερο μέρος δε θα μπορούσα να σκεφτώ από εδώ για να εκφράσω τις απόψεις μου σχετικά με τις προκλήσεις που θέτουν κάποιες χώρες σε διεθνές επίπεδο αλλά και για την κλιματική κρίση που μαστίζει τον κόσμο. Κανένα καλύτερο μέρος δε μπορούσα να βρω για να διατρανώσω τις άρρηκτες σχέσεις μεταξύ των δυο λαών μας και τις τεράστιες εύκαιρες που ανοίγονται μπροστά μας".





Δεν υπάρχουν σχόλια: