e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Την επίσκεψη του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου δέχθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023.

Ο κ. Οικονομόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Σύδνεϋ ενόψει της έναρξης σειράς προγραμματισμένων συναυλιών του στην Αυστραλία, επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, προκειμένου να υποβάλει τα σέβη του στον Αρχιεπίσκοπο και να λάβει την ευλογία του.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος καλωσόρισε εγκάρδια τον καλλιτέχνη και τον δέχθηκε στο αρχιεπισκοπικό γραφείο όπου συζήτησαν για τη ζωή της Ελληνικής Ομογένειας στην πέμπτη ήπειρο, καθώς και για την προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Στο τέλος της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Οικονομόπουλο να έχει γόνιμη επικοινωνία με το κοινό της Ομογένειας κατά το υπόλοιπο της παραμονής του στην Αυστραλία, και καλή επιστροφή στην φιλτάτη πατρίδα.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: