e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» και παιδιά από το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών


Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

 Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στις δομές της ΑΜΚΕ της Εκκλησίας της Ελλάδος με την επωνυμία «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για να του ευχηθούν με αφορμή την ονομαστική του εορτή. 

Τα παιδιά συνόδευαν φροντιστές της Δομής και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΜΚΕ «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», Αρχιμ. π. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης. 

 Νωρίτερα για ευχές επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο παιδιά που φιλοξενούνται στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης συνοδευόμενα από φροντιστές του Ορφανοτροφείου.







Δεν υπάρχουν σχόλια: