e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Habemus Δήμαρχο, τον Στέλιο Μποζίκη!


Δήμαρχος Ζακύνθου εξελέγη πριν λίγο ο σημερινός Δήμαρχος Αρκαδίων και συνενορίτης μας Στέλιος Μποζίκης και ο συνδυασμός του υπό την επωνυμία "Μαζί για τη Ζάκυνθο", με ποσοστό 59,52%. Η εκλογική μάχη δόθηκε -ως γνωστόν- έναντι τού μέχρι τώρα Δημάρχου Αρτεμισίων Αντώνη Αντίοχου-Μπαλιακρά.

Βασική και αμετακίνητη αρχή μας μέχρι τώρα -όπως έχουμε, άλλωστε, υποχρέωση- ήταν και είναι η μη ανάμειξη στα προεκλογικά πράγματα. Όμως, τώρα, που έχουμε μπροστά μας νέο, εκλελεγμένο Δήμαρχο του ενιαίου πλέον Δήμου Ζακύνθου, μπορούμε μαζί με όλους να ευχηθούμε στον Εκλεκτό του Ζακυνθινού Λαού, να έχει υγεία και καθαρό λογισμό, τόσον αυτός όσο και οι συνεργάτες του, ώστε να σκέπτονται και να δρουν υπέρ του συμφέροντος τής "ωραίας και μόνης" (κατά Κάλβον) Ζακύνθου και του "πάντοτ' ευκολοπίστευτου και πάντα προδομένου" (κατά Σολωμόν) Λαού μας!
π. Π. Κ.

4 σχόλια:

skouliki είπε...

Καλησπέρα σας, μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για το καλό του τόπου μας να ισχύσει το μαζί για την Ζάκυνθο.......
καλή επιτυχία στο έργο του νέου δημάρχου, πάντα προς όφελος του νησιού μας.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε "μπροστά μας νέο, εκλελεγμένο Δήμαρχο του ενιαίου πλέον Δήμου Ζακύνθου" ή του ενιαίου πλέον Δήμου ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ;
Ο Δήμος είναι τον πολιτών αγαπητέ Πατέρα
Β.Μ.

P. Kapodistrias είπε...

@ Skouliki,

Μακάρι έτσι να γίνει!

P. Kapodistrias είπε...

@ Β. Ν.

Τι χαρά να σκάσεις μύτη!!!

Ναι, είναι γνωστό ότι ο Δήμος ανήκει στους δημότες κι έτσι έπρεπε να λέγεται. Ουδείς όμως το σκέφτηκε από αυτούς που έπρεπε... Πρώτο το Κράτος που έφτιαξε το νόμο και οι δημοσιογράφοι ύστερα (αναγκαστικά) το λανσάρουν έτσι, ατυχώς...

Όπως άλλωστε λέγαμε: Δήμος Λαγανά και όχι Λαγανιωτών, δήμος Αλυκών και όχι Αλυκιωτών και πλείστα όσα ανάλογα (χαζά) παραδείγματα ανά την Ελλάδα...


Θα χαίρομαι να έχουμε σχόλιά σου και σε σημαντικότερα ζητήματα! Χαιρετισμούς στο σπίτι!