e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Από το ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ στη ΝΕΤ και την ΕΤ3 η αποχώρηση - παραίτηση του Μητροπολίτου Ζακύνθου


Η δήλωση τής επικείμενης αποχώρησης-παραίτησης του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Χρυσοστόμου από τον μητροπολιτικό θώκο της Ζακύνθου, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε στο e-περιοδικό του ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ (προερχόμενη από τη Σύναξη των Ζακυνθινών ιερέων της 16ης Αυγούστου 2011 - δείτε φωτό ανωτέρω), κυκλοφόρησε, όχι μόνον στην τηλεόραση του MEGA, αλλά και στη ΝΕΤ και στην ΕΤ3, στις 17 Αυγούστου 2011, δίχως ν' αναφέρεται η πηγή του βίντεο, που χρησιμοποιήθηκε!... Ακόμη και ο τίτλος είναι ο ίδιος!... Το μεγάλο ψάρι καταπίνει πάντα το μικρό...

Δείτε τα σχετικά βίντεο, αλλά δείτε κι εδώ, την πρώτη -αποκλειστική- δημοσίευσή μας, η οποία δημιούργησε ουσιαστικά την είδηση στα megaλα Μ.Μ.Ε.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον , θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι των καναλιών που ψάχνουν τις ειδήσεις , να αναφέρουν την πηγή από την οποίαν άντλησαν το οπτικοακουστικό απόσπασμα του Νυχθημερόν .
Ας μην ξεχνούν ότι για να λειτουργούν τα Κρατικά Τηλεοπτικά Κανάλια και για να αμείβονται οι υπάλληλοι που δουλεύουν σε αυτά , πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες βεραμέντε διόλου ευκαταφρόνητα ποσά μέσω του λογαριασμού του ρεύματος .
Αλλά που να βρεί κανένας το δίκιο του σε αυτές τις περιπτώσεις ;
Όπως είπες και εσύ πολυσέβαστε μου Αρχιερατικέ , το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό .
Το Νυχθημερόν συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο την ενημέρωση όλων εμάς που καταφεύγουμε σ΄ αυτό για θέματα και ειδήσεις που αφορούν τα Εκκλησιαστικά πράγματα αλλά και αξιόλογες πολιτιστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο νησί μας