e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη η σπείρα που ρήμαξε τους ναούς της Ζακύνθου

 έκτακτη είδηση 


Όπως πληροφορούμαστε από αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν χθες πέντε αλλοδαποί (τέσσσερις Αλβανοί κι ένας Βούλγαρος), οι οποίοι συνιστούσαν τη σπείρα των ιερόσυλων που ρήμαζε τους ναούς της Ζακύνθου τον τελευταίο καιρό, βυθίζοντας σε θλίψη όλους μας. Η Αστυνομία διαθέτει όλα τα απαιτούμενα επιβαρυντικά και αποδεικτικά στοιχεία για την δράση τους, όμως η ανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση του προβλήματος

Την είδηση δημοσιεύουμε για την απάλυνση του βεβαρημένου δημόσιου αισθήματος του νησιού και για να συγχαρούμε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου για την τόσο επαγγελματική προσέγγιση του προβλήματος.

2 σχόλια:

π.Παναγιώτης Φωτεινόπουλος είπε...

ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ , ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.....

Διονύσιος Β. Ποταμίτης είπε...

Συγχαρητήρια στὸ τμῆμα Ἀσφαλείας Ζακύνθου.
Ἂς εὐχόμαστε γιὰ τὴν πλήρη καὶ πραγματικὴ μετάνοια τῶν ἱεροσύλων καὶ γιὰ τὴν ψυχικὴ ἡρεμία καὶ γαλήνη τῶν πατέρων καὶ ἀδελφῶν μας ποὺ ἦρθαν ἄμεσα ἀντιμέτωποι μὲ τ᾽ἀποτελέσματα τῶν ἀνίερων ἔργων τους.
Θερμὲς εὐχαριστίες καὶ σ᾽ἐσένα, Πάτερ, ποὺ μᾶς κράτησες τόσο ἐμπεριστατωμένα ἐνημερωμένους γιὰ τὶς ἱεροσυλίες.
Καλὸ Τριώδιο.