e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ιονίων Νήσων (Ο.Δ.Α.Ζ.)










Πραγματοποιήθηκε από χθες και σήμερα, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015, η εορτή του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, στον φερώνυμο Ναό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ιονίων Νήσων, προεστώτος του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄. Χθες έγινε ο Εσπερινός και σήμερα το πρωί η Αρχιερατική θ. Λειτουργία. 

Αμέσως μετά την θ. Λειτουργία, ώρα 11 π.μ., πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων του Οργανισμού. Παραστάθηκαν οι τοπικές Αρχές, με επικεφαλής τον Βουλευτή και Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή. Για όλα είχε φροντίσει, με τρόπο υποδειγματικό, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστάθιος Μπετίνης. 

Από τις εν λόγω εκδηλώσεις προέρχονται και οι ανωτέρω φωτογραφίες, τις οποίες είχε την καλοσύνη να μας αποστείλει ο π. Ανδρόνικος Αγαλιανός.

4 σχόλια:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Τι μου θυμιζετε...Οργανισμός Δημοσιας Αντίληψης Ζακύνθου. Το 2004 συνεργαστηκα πολυ καλα εκει με τη Μαρια Δροσου, την Ελενη Αρκαδιανου και αλλους κι εχω βαθια χαραγμενες μνημες. Πολλοί εργαστηκαν κι εργαζονται σκληρα εκει με τεσσερις κατηγοριες ευπαθων κοινωνικων ομαδων ανθρωπους ολων των ηλικιων. Μακαρι να βελτιωνονται συνεχως οι προνοιακες δομες των νησιων μας και να εκσυγχρονίζονται απαντωντας καταλληλα στις αναγκες των καιρων και των ανθρωπων...Θυμασαι Μαρία Σιδηροκαστρίτη-Κοντονή....;;

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Νέες κτηριακες εγκαταστασεις ΟΔΑΖ. Οταν βρεθηκαμε εκει, ηταν μονο το οικόπεδο διπλα απο το παλιο κτηριο. Χαιρομαι πολυ που βλεπω αυτα τα εγκαινια. Καλα Χριστούγεννα σ ολους και κυριως στους ωφελουμενους του ΟΔΑΖ.

Μαρία Σιδηροκαστρίτη-Κοντονή είπε...

Θυμάμαι πολύ καλά!!!Τι τραβήξαμε τότε για να λυθούν τα προβλήματα.Και ήταν χιλιάδες!!!Έλυνες το ένα δέκα ξεπετάγονταν!!! Τέλος καλό όμως όλα καλά!!!!

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Ακριβως Μαρια! Ευχες πολλες και θερμες σ ολους σας!