e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος: «Ήρθαμε να επισκεφθούμε την Κρήτη, όχι απλώς εθιμοτυπικώς, αλλά για να επιτελέσουμε μία μεγάλη Αποστολή»

Αποστολή: Μάκης Αδαμόπουλος | Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 






















«Ήρθαμε να επισκεφθούμε την Κρήτη, όχι απλώς εθιμοτυπικά, αλλά για να επιτελέσουμε μία μεγάλη Αποστολή» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο των Χανίων σήμερα το απόγευμα. 

Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στην Κρήτη λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, για να συμμετάσχει στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που ξεκινά αύριο στο Κολυμπάρι Χανίων. 

«Η Αγία μας Εκκλησία αποφάσισε Συνοδικώς να γίνει η Μεγάλη Ορθόδοξη συνάντηση των Εκκλησιών μας στην Κρήτη», υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος και σημείωσε πως «ερχόμαστε με πολύ συγκίνηση και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να δούμε τα προβλήματα του κόσμου της κοινωνίας και της Εκκλησίας και να σταθούμε στο ύψος που πρέπει και αρμόζει στην εποχή μας και στον χριστιανικό μας λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: