e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ανθοστόλιστος ο Ναός της Φανερωμένης Μπανάτου για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου 2017












Όπως μαρτυρούν οι ανωτέρω φωτο-αποτυπώσεις, όλα είναι έτοιμα στη Φανερωμένη του Μπανάτου εν Ζακύνθω, για την εορτή των Εισοδίων της ταπεινής Κόρης της Ναζαρέτ στον Ναό. Ανθοστόλιστος και ευπρεπισμένος κατάλληλα, για να δεχθεί τους Ενορίτες μας, ώστε να αποδώσουμε την αρμόδια τιμή και προσκύνηση στην αγιοτέρα των Αγίων, την λευκότερη των λευκοτήτων του κόσμου, την σημαντικότερη των σπουδαιοτήτων πάντων των ορωμένων και αοράτων! 

Απόψε (20/11), στις 5 το δειλινό, θα ψαλεί ο εορταστικός Εσπερινός, το δε Ιερατικό Συλλείτουργο θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί (21/11), προεστώτος του Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ Λαυρεώτου, Ηγουμένου της Μονής Προδρόμου Ζακύνθου, ενώ την ομιλία έχει αναλάβει ο Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Στεργιώτης, Εφημέριος Μπελουσίου.

Αύριο το απόγευμα (21/11, ώρα 5-6 μ.μ.), θα ψαλεί Παρακλητικός Κανόνας προς την Παναγία, στον οποίον θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος και θα ομιλήσει κατάλληλα.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: