e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκινούν τα μαθήματα Εκκλησιαστικής Μουσικής στη Μητρόπολη Ζακύνθου


Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου, σε συνεργασία με τον Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννη Κλάδη, ανακοινώνει ότι η Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής (Βυζαντινής και Ζακυνθινής) θα λειτουργήσει και φέτος, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, στο Αρχονταρίκι της Ι. Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, στην πόλη της Ζακύνθου. 

Η εκμάθηση προσφέρεται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 15η Οκτωβρίου 2018

Εγγραφές ενδιαφερομένων γίνονται από 1ης έως 12ης Οκτωβρίου στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978843006 (κ. Ιωάννης Κλάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: