e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Εσπερινές ενοριακές συνάξεις στο χωριό Λαγοπόδο Ζακύνθου ανά 15νθήμερο


Με την ευλογία και την άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου ο Εφημέριος του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λαγοπόδου θα πραγματοποιεί πνευματικές συνάξεις με σκοπό η ενορία να αποκτήσει ενότητα, πνευματική σχέση και επικοινωνία με τον εφημέριό της, καθώς και συμμετοχή στα Μυστήρια και στις Ακολουθίες. 

Οι πνευματικές αυτές συνάξεις θα τελούνται από τον Εφημέριο της ενορίας π. Ανδρόνικο Αγαλιανό και θα λαμβάνουν χώραν εντός του Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λαγοπόδου ανά δεύτερη Κυριακή και ώρα 20:00. 

Ο εν λόγω Ναός θα τηρεί τις προβλεπόμενες οδηγίες υγιεινής με στόχο την προστασία όλων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού. Επομένως, την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:00 θα τελεσθεί εκεί η Ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια ο εφημέριος θα ενημερώσει το κοινό για τις πνευματικές αυτές συνάξεις, καθώς και για τα θέματα που θα συζητηθούν. Η παρουσία όλων είναι σημαντική και πολύτιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: