e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχιερατική Λειτουργία στην πόλη Τάντα της Αιγύπτου (Δέλτα του Νείλου)


Θεία Λειτουργία επί τη αργία της Παρασκευής στην αιγυπτιακή πόλη Τάντα (στο Δέλτα του Νείλου), σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2020, λειτουργούντος μόνου του οικείου Μητροπολίτου Σεβ. Ερμουπόλεως κ. Νικολάου, στον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Τάντα. Καθώς η Κυβέρνηση της Αιγύπτου επέτρεψε να γίνουν οι λατρευτικές συνάξεις κατ' αυτή την Παρασκευή σε τζαμιά και ναούς, έγινε και αυτή η Ευχαριστιακή Σύναξη, υπό τις υγειονομικές προϋποθέσεις και διατάξεις για την μη διάδοση του Covid-19.

اليوم الجمعة 4 سبتمبر 2020 أقام المتروبوليت نقولا مطران طنطا (إرموبوليوس) القداس الإلهي في كنيسة القديس جيورجيوس بطنطا . بعد سماح السلطات في مصر بإقامة الصلوات يوم الجمعة في الكنائس والجوامع.
























Δεν υπάρχουν σχόλια: