e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Νεότερο "Lectures Αληθώς": Ο π. Μιχαήλ Σταθάκης περί των Ιερατικών Αμφίων (Β΄ Μέρος) [Πρεμιέρα: 3.3.2021, 7μμ]

Η νεότερη (15η) διαδικτυακή διάλεξη του "Lectures Αληθώς", έκφρασης του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου "Αληθώς" εν τω καιρώ της Πανδημίας, είναι έτοιμη και προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, με πρεμιέρα στις 7 το βράδυ

Φιλοξενούμενος θα είναι ο Αρχιμανδρίτης Μιχαήλ Σταθάκης, Αρχαιολόγος και ιερατικώς προϊστάμενος του Ναού Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού. Ο π. Μιχαήλ έχει αναλάβει να παρουσιάσει σε δύο μέρη το ενδιαφέρον θέμα: 

"ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΑ. 

Η εξέλιξη των Ιερατικών Αμφίων. Θεολογικές και πρακτικές ερμηνευτικές προσεγγίσεις".

Στις 3.3.2021 θα προβληθεί το β΄ μέροςδιάρκειας μιας ώρας, διανθισμένο με πλούσιο εποπτικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την βιντεοδιάλεξη αυτήν, είτε κατά την πρεμιέρα, είτε και μετέπειτα, μες από το κανάλι του "Αληθώς" στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια: