e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Εορτασμός πάντων των εν Γαλλία διαλαμψάντων Αγίων παρουσία του Υφυπουργού Αποδήμου Ελληνισμού

Την Κυριακή 4η Ιουλίου ε.ε. εορτάσθηκε η Σύναξις των εν Γαλλία Αγίων στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου Παρισίων, ιερουργούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Ρηγίου κ. Ειρηναίου, Πατριαρχικού Επιτρόπου της Ι. Μητροπόλεως Γαλλίας μετά του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Παναγιώτη Ξενιτέλη. Εν συνεχεία ετελέσθη επιμνημόσυνη δέηση για τους κεκοιμημένους της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Εκκλησιάσθηκαν ο υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, η Πρέσβης της Ελλάδος κ. Αγλαΐα Μπαλτά, ο Πρέσβης της Κύπρου κ. Γεώργιος Σιακαλλής και πλήθος πιστών. Ωμίλησαν εν συνεχεία ο Πρέσβης της Κύπρου, ο κ. Ευαγόρας Μαυρομάτης, πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητος και στο τέλος ο κ. Υφυπουργός.












Δεν υπάρχουν σχόλια: