e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πανέτοιμοι για τη «Ζωγραφική σε πέτρα και πηλό» της Σοφίας Τσιάρα στο "Αληθώς" (27-31.8.2021)

Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου «Αληθώς», ύστερα από τις δύο μεγάλες εκθέσεις εικαστικών που οργάνωσε για φέτος, αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια μικρής διάρκειας έκθεση της καλλιτέχνιδος Σοφίας Τσιάρα, η οποία έχει τίτλο:


«Ζωγραφική σε πέτρα και πηλό»


Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Βιβλιοθήκη της Ενορίας Μπανάτου, αρχίζοντας από την Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 20:00 και με διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου 2021.

Πέτρα και πηλός, βότσαλα καλοσχηματισμένα από τη θάλασσα, βασικά στοιχεία της γης, γίνονται ένας καμβάς για πρωτότυπες συνθέσεις εμπνευσμένες από την φύση και έργα γνωστών ζωγράφων. Στη νέα τους μορφή γίνονται μικρά έργα τέχνης, όπως κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα κ.ά.

          Η παρουσία των φίλων του «Αληθώς» θα είναι τιμή για το Κέντρο Λόγου!








Δεν υπάρχουν σχόλια: