e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου 2022 στον Ναό Αγ. Νικολάου Καμπέρας

Με τις ευλογίες του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος τη Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022, επί τη Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καμπέρας.

Παρόντες κατά τη Θεία Λειτουργία ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας, και η Ύπατη Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, ενώ εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου ευχήθηκε άφθονες άνωθεν ευλογίες στον Πρέσβη της Ελλάδος και την Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου.

Επίσης, ο Επίσκοπος ευχήθηκε εγκαρδίως στον Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ενορίας, π. Πέτρο Κηπουρό, και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καμπέρας, κ. Ιωάννη Λουκαδέλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: