e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης επισκέφτηκε τον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος ταξίδεψε χθες, 1η Νοεμβρίου 2022, αυθημερόν στην Κύπρο, για να συναντήσει τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β΄, ο οποίος οδυνάται αυτό τον καιρό, εξαιτίας της προχωρημένης ασθενείας του, δε κατάστασή του είναι κρίσιμη, καθώς ανακοινώνουν και οι γιατροί.

Οι δύο αρχαίοι φίλοι και συμμαθητές συναντήθηκαν για πολύ λίγο στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου νυχθημερόν παρακολουθείται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο Μακ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο δε Δωδώνης, εκτός από τις δικές του ευχές - προσευχές, διεβίβασε στον ασθενούντα και τα δέοντα εκ μέρους του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: