e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Με Εσπερινή Λειτουργία και Χοροστασία Μητροπολίτου Ζακύνθου θα τιμηθεί ο Άγ. Νεκτάριος στο Βανάτο

Ευχαρίστως υπενθυμίζεται ότι, απόψε το δειλινό, 9.11.2022, από ώρα 5 έως 6.30 μ.μ., στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Ταξιαρχών και Νικολάου Βανάτου (ακριβώς πίσω από το Κοιμητήριο) θα τελεσθεί Εσπερινή Θεία Λειτουργία, για να εξυπηρετηθούν οι επιθυμούντες να εκκλησιασθούν εργαζόμενοι πιστοί, τιμώντας την πανεύφημη μνήμη του κοσμαγάπητου Αγίου του 20ού αιώνα, Νεκταρίου Πενταπόλεως, του θαυματουργού.

ΘΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Δ΄.

Θα εκτεθεί για προσκύνημα απότμημα εκ του ιερού Σαβάνου του Αγίου, προερχόμενο από την ανακομιδή του Αγίου, το οποίο κέκτηται παλαιόθεν ο Εφημέριός μας. Θα γίνει, επίσης, Αρτοκλασία και σχετική ομιλία περί του βίου και της πολιτείας του Τιμωμένου.

Όσοι φιλάγιοι, καλοδεχούμενοι!

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: