e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του Μητροπολίτου Μουάνζας κ. Ιερωνύμου στο "Νυχθημερόν"






Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μουάνζας κ. Ιερώνυμος, Αφρικανός Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, επισκεπτόμενος αυτές τις ημέρες τη Ζάκυνθο και συνοδευόμενος πάντα από τον οικείο Μητροπολίτη Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄, μάς έκανε σήμερα την τιμή να βρεθεί στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου και μάλιστα στο Γραφείο του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, όπου μάλιστα μετά χαράς μάς παρεχώρησε συνέντευξη, για λογαριασμό του Νυχθημερόν

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Αφρικανός Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Σεβ. Ζακύνθου για την ευγενική δοχή του, μίλησε για την ιεραποστολική Μητρόπολή του στην περιοχή Μουάνζα της Τανζανίας και απηύθυνε μήνυμα αγάπης και συσπείρωσης κοντά στον Χριστό προς τους ακροατές μας. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ευθύς κατωτέρω:  



Δεν υπάρχουν σχόλια: