e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Στιγμές από την 1η Συνάντηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης για τη Συντήρηση και Μελέτη Εκκλησιαστικών Κειμηλίων

 Νήσος Χάλκη, Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 
Επρόκειτο για μια ξεχωριστή επιστημονική δράση του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων. Η εν Ζακύνθω Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του Τμήματος Τεχνολόγων Περιβάλλοντος διοργάνωσε Ημερίδα στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, με θέμα «Συντήρηση και Μελέτη Εκκλησιαστικών Κειμηλίων». 

Άριστος αμφιτρύων αναδείχτηκε ο Ηγούμενος της Μονής και δυνάμει Σχολάρχης της Σχολής Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος (Λαμπρυνιάδης).


















Δεν υπάρχουν σχόλια: