e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου στη Μητρόπολη Φιλαδελφείας στο Αμμάν της Ιορδανίας


























Με αισθήματα χαράς και ευφροσύνης και με τις ευλογίες της Α.Θ.Μ. του Πατρός και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ έγιναν προ ημερών τα εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου κάτω  από τον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος. Προκειμένου να στεγαστούν οι πνευματικές και ψυχαγωγικές ανάγκες των νέων, και όχι μόνο, της τοπικής εκκλησιαστικής κοινότητας έγινε η αξιοποίηση όλων των προσφερόμενων  χώρων, υπό την έγκριση του Σεβ. Φιλαδελφείας κ. Βενεδίκτου και την επίβλεψη του Αρχιμανδρίτου π. Νεκταρίου, Αρχιερατικού Επιτρόπου.
          Μετά την ακολουθία του Αγιασμού  και τις ανάλογες προσφωνήσεις   οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να καμαρώσουν τα μέρη του πνευματικού κέντρου που περιλαμβάνει ευρύχωρο γραφείο και τόπο συσκέψεων, μικρή και μεγάλη αίθουσα διδασκαλιών ως και ανάλογη για τα νήπια, τμήμα ηλεκτρονικών  υπολογιστών, γυμναστήριο, επιτραπέζια ποδοσφαιράκια και όμορφη αυλή.
         Μετά την ξενάγηση υπήρξε κέρασμα που είχαν ετοιμάσει με μεράκι τα στελέχη της πνευματικής-νεανικής κίνησης της Ι. Μητροπόλεως Φιλαδελφείας και πάντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όσα έγιναν προς εξυπηρέτησή  τους.

Από το γραφείο τύπου και διαδικτύου της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: