e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακή, 9.12.2018, εορτή της Αγίας Άννης, εν Βανάτω της Ζακύνθου


Πρωί Κυριακής Ι΄ Λουκά, 9ης Δεκεμβρίου 2018, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, για την "Αγιανάσταση" και την εορτή της συλλήψεως της Αγίας Άννης της Προμήτορος. 
      Κατ' αυτή την Ευχαριστιακή Σύναξή μας, η Ενορία μνημόνευσε δύο σπουδαίους και αλησμόνητους συντοπίτες μας, οι οποίοι κοιμήθηκαν τον αιώνιο ύπνο και διακρίθηκαν εν ζωή για την καλότητα, τη φιλανθρωπία και την ακλόνητη πίστη προς τα θεία: Την Αικατερίνη Παν. Μούσουρα (ένα χρόνο από την εκδημία της) και τον Νικόλαο Παν. Αβούρη (έξη μήνες από την έξοδό του εκ της ζωής). Ακολούθησε κέρασμα εις μνήμην και των δύο, για όλο το εκκλησίασμα, σε εστιατόριο της Ενορίας.














































Δεν υπάρχουν σχόλια: