e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ουγγαρίας στην Πόλη επισκέφθηκε το Φανάρι


Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε διαδοχικά, σήμερα, Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, ο νέος Γεν. Πρόξενος της Ουγγαρίας στην Πόλη κ. Laszlo Keller, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόξενο κ. Tamas Torma. 

Κατά την διάρκεια της συζητήσεώς τους ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά την Κυβέρνηση της Ουγγαρίας για τη σημαντική δωρεά ενός ακινήτου προς την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας, Εξαρχία Ουγγαρίας και Μεσευρώπης, στο οποίο θα λειτουργήσει Ναός, αλλά θα στεγαστούν και οι διοικητικές υπηρεσίες της στη Βουδαπέστη.

[Φωτογραφία: Οικουμενικό Πατριαρχείο]

Δεν υπάρχουν σχόλια: