e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

52 χρόνια Αρχιερατείας Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ


Με την πρέπουσα κατάνυξη κεκλεισμένων των θυρών του ιερού ναού της Αγίας Τριάδος στην Κύμη  ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ετέλεσε την Θεία Ευχαριστία χάριτι Θεού για την 52η επέτειο της χειροτονίας του εις Επίσκοπον, Ποιμένα και πνευματικό πατέρα της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεχίζοντας αθόρυβα, σεμνά, αλλά αποτελεσματικά, να διδάσκει τον λόγο του Θεού, τόσο με το ασκητικό παράδειγμά του όσο και με τη βιωτή του.





Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιμ. Αντώνιος Αγγελόπουλος και ο Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής, καθώς επίσης συμμετείχαν ο Πρωτοσύγκελλος Aρχιμ. Νικόδημος Πόγκας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και εφημέριος του ιερού ναού Πρωτοπρ. Ελευθέριος Σταμπέλος και ο Διάκονος Πρόδρομος Γκέγκες.

Εκ του αναλογίου διηκόνησε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Κύμης κ. Ευάγγελος Στάμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου | Ανταπόκριση: Δημήτριος Πετρογιάννης





Δεν υπάρχουν σχόλια: