e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Τιμώντας τον Άγιο Νικόλαο στον Ναό της Χρυσοπηγής Μποχάλεως Ζακύνθου, χωρίς πιστούς λόγω Covid-19


Κυριακή Ι΄ Λουκά, 6η Δεκεμβρίου 2020, Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Νικολάου, στον άδειο από πιστούς (λόγω του κινδύνου εκ του Κορονοϊού) Ναό της Χρυσοπηγής, στην Μπόχαλη Ζακύνθου. Ο Άγιος Νικόλαος εικονογραφείται στο τέμπλο του Ναού, αφού μέχρι την έλευση της εικόνας της Παναγίας, ετιμάτο για αιώνες στο όνομα του Αγίου Νικολάου.

Σημειωτέον ότι κατ' αυτή την ημέρα ο λειτουργός Εφημέριος, Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Κεφαλληνός, συμπληρώνει δεκαετία από την είσοδό του στην Ιεροσύνη! Από τη θέση αυτή τού ευχόμαστε να είναι άξιος της κλήσεώς του!






Δεν υπάρχουν σχόλια: