e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

π. Παν. Καποδίστριας: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Σχέση Εκκλησίας και Βασιλείας μέσω της εικονολογικής οντολογίας της Ευχαριστίας

Δημοσιεύτηκε στο αξιόλογο θεολογικό περιοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου ΑΧΙΛΙΟΥ ΠΟΛΙΣ (Λάρισα 2021, σσ. 251-263), ένα θεολογικό μελέτημα του π. Παναγιώτη Καποδίστρια, υπό τον τίτλο: "ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Σχέση Εκκλησίας και Βασιλείας μέσω της εικονολογικής οντολογίας της Ευχαριστίας". Κυκλοφορείται και σε ανάτυπο, έντυπο, όπως και ψηφιακό, το οποίο μπορείτε να αναγνώσετε ακολούθως:


Δεν υπάρχουν σχόλια: