e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Πολιορκημένο Κίεβο: Μέγα Απόδειπνο στην Καθέδρα της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας [photos]

Το απόγευμα της 15ης Μαρτίου 2022, ο Μακ. Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε στο Μεγάλο Απόδειπνο, με τον Ακάθιστο της Παρακλήσεως της Θεοτόκου, στον Καθεδρικό Ναό του χρυσότρουλου Καθεδρικού Ναού του Αγίου Μιχαήλ.

Με τον Προκαθήμενο της Ουκρανίας συμπροσευχήθηκε ο προεστός της Μονής Αρχιεπίσκοπος Vyshhorod Αγαπητός με τους αδελφούς της Μονής και τους προσκεκλημένους κληρικούς.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας ανέπεμψε προσευχές προς τον Κύριο για τη νίκη της Ουκρανίας επί του επιτιθέμενου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: