e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Το βιβλίο του Dr Elçin Macar για τον Πατριάρχη παρουσιάστηκε στο Νιχώρι του Βοσπόρου [video]

Dr. Elçin Macar 

Πατριάρχης Βαρθολομαίος – Από την Ίμβρο στο Φανάρι

Ένα βιβλίο που αποτελεί μια ξεχωριστή συνομιλία – ποταμό με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την 30ή επέτειο της Πατριαρχίας Του, παρουσιάστηκε απόψε, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου 2022, στον αυλόγυρο του Ι. Ναού της Παναγίας της Κουμαριώτισσας, στο Νιχώρι του Βοσπόρου, με ομιλητές τον συγγραφέα, τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Δεληκωσταντή, και τον Prof. Dr. Emer Oktem.

Την εκδήλωση, που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, τίμησε με την παρουσία Του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος έκανε την καταληκτήρια ομιλία.

Προλόγισαν:

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λάκης Βίγκας, Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε.

Ακολούθησε συναυλία με Κουαρτέτο εγχόρδων από την Βόρειο Μακεδονία. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: