e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφτηκε την ΕΡΤ [video-photos]


Το Ραδιομέγαρο της Δημόσιας Τηλεόρασης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης επισκέφθηκε για πρώτη φορά την ΕΡΤ.

Ξεναγήθηκε στα στούντιο, στο κοντρόλ, στην Αίθουσα Σύνταξης, στην Αίθουσα Συσκέψεων, παρακολούθησε χορωδιακό απόσπασμα των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, και μίλησε στην εκπομπή “Συνδέσεις”, που ήταν “στον αέρα”. Στην Αίθουσα Συσκέψεων ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρακολούθησε βίντεο από το Αρχείο της ΕΡΤ με την ιστορία και τη δράση του.

Ο Πατριάρχης συνοδευόταν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, τον Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, τον Διευθυντή του Α΄ Πατριαρχικού Γραφείου, καθηγητή Κωνσταντίνο Δεληκωσταντή και τον Διευθυντή Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Νίκο Παπαχρήστου.







Δεν υπάρχουν σχόλια: