e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Φωτοπαραλειπόμενα από την παρασημοφόρηση π. Π. Καποδίστρια από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας [+video]

Στο τέλος του Πατριαρχικού Εσπερινού προς τιμήν του Αγίου Διονυσίου εν Ζακύνθω, το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2022, ο Μακ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ τίμησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄ με τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Αγίου Σάββα. 
    Εν συνεχεία, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος απένειμε στον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Ζακύνθου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ του Αγίου Σάββα, για την συστηματική και επί σειρά ετών προβολή του έργου του παλαιφάτου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στο διαδίκτυο.
[Φωτογραφίες: Robi Gerovasilis και Διονύσης Νικολόπουλος]












Δεν υπάρχουν σχόλια: