e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχου με πρώην Πρόεδρο Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε την ευκαιρία εγκάρδιας συνομιλίας με τον Εξοχ. κ. Christian Wulff, πρώην Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, στο πλαίσιο της συναντήσεως του τελευταίου με επί κεφαλής και εκπροσώπους των μη μουσουλμανικών θρησκευτικών κοινοτήτων της Πόλεως.

Η κοινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου 2022, στους χώρους του ΡΚαθολικού Ναού του Αγίου Πνεύματος, στο Harbiye, με την παρουσία και του Δημάρχου Σισλί Εντιμ. κ. Muammer Keskin.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο





Δεν υπάρχουν σχόλια: