e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Μητρόπολη Κορέας: Αφιερωμένο στον Μητροπολίτη Πισιδίας (από Κορέας) Σωτήριο το Ημερολόγιο 2023


Το εφετινό (2023) εγκόλπιο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στον πρόσφατα εκδημήσαντα προς Κύριον Μητροπολίτη Πισιδίας Σωτήριο (Τράμπα), τον διατελέσαντα επί σειρά πολλών ετών Μητροπολίτη Κορέας, ο οποίος διακρίθηκε ως ανύστακτος και ακατάβλητος ιεραπόστολος όπου τού ζητήθηκε από την Εκκλησία και δη το Οικουμενικό Πατριαρχείο καθ' όλη την διάρκεια της πολυκύμαντης ζωής του. 
        Στο ημερολόγιο, μαζί με ενδεικτικές φωτογραφίες του, μπορεί ο αναγνώστης να αναγνώσει αποσπάσματα από την διαθήκη του, από λόγους και επιστολές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: