e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Τρισάγιο στα Τέμπη θα τελέσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος που συνέβη στην περιοχή των Τεμπών, στις 28 Φεβρουαρίου 2023, θα τελέσει σήμερα, Παρασκευή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη μετάβασή του από τη Θεσσαλονίκη στον Βόλο.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, με σχετική ανακοίνωσή της, στην οποία αναλυτικότερα αναφέρεται: «Με αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το Σεπτό πρόσωπο, η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα την επιθυμία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, διερχόμενος προς Βόλο, να μεταβεί στον τόπο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών και να τελέσει Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων. Το Τρισάγιο θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 11.00’ π.μ. στο σημείο του δυστυχήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: