e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Συμπληρώθηκαν 10.000.000 επισκέψεις στο "Νυχθημερόν"

Από τις 12 Μαΐου 2007, οπότε υπήρξε για πρώτη φορά αυτός εδώ ο ιστότοπος του "ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ" έχουν περάσει 16 και πλέον χρόνια. Πάμπολλα δημοσιεύτηκαν, ποικίλες καταστάσεις ζήσαμε μαζί, εσείς ως αναγνώστες μας κι εμείς ως δημοσιολογούντες περί τα εκκλησιαστικά -πανορθόδοξα, διαχριστιανικά και κυρίως τοπικά της Ζακύνθου-, γίναμε οι μεν απαραίτητοι στους δε. Πολλοί λέγουν ότι βρίσκονται νυχθημερόν στο "Νυχθημερόν"! 

Σήμερα, 22 Ιουλίου 2023, ώρα 01:11, έχοντας ανέλθει σε 24.002 αναρτήσειςτο... κοντέρ των αναγνώσεων κατέγραψε 10.000.000 μοναδικές επισκέψεις φίλων και συνοδιτών. Μπορεί, στο χάος του διαδικτύου, αυτός ο αριθμός να μη σημαίνει κάτι, όμως εμείς τον θεωρούμε πολυσήμαντο, μας χρεώνει μάλιστα για συνέχεια, με επιμονή και ποιοτικότερη διάθεση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις βέβαιες ευχές Σας και διατελούμε

με θερμά αισθήματα, αγαπητικά κοντά Σας

π. Παναγιώτης Καποδίστριας - Συνεργάτες και Ανταποκριτές


Δεν υπάρχουν σχόλια: