e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ελσίνκι: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Somainen


Το απόγευμα της Κυριακής, 10ης Σεπτεμβρίου 2023, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, συνεχίζοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Φινλανδία, επισκέφθηκε το Ορθόδοξο Παρεκκλήσιο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Somainen του Ελσίνκι και ενημερώθηκε για το πνευματικό έργο που επιτελείται εκεί, από τον ορθόδοξο ιερέα Markku Kinkki και τον πάστορα Miika Hynninen. 

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε για την ενημέρωση και συνεχάρη τους κληρικούς για την πνευματική στήριξη και την εν γένει μέριμνά τους για τους κρατουμένους. Ο Πατριάρχης συνοδευόταν από τον Αρχιεπίσκοπο Ελσίνκι και πάσης Φινλανδίας κ. Λέοντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: