e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Στο Μπανάτο για τους Α΄ Χαιρετισμούς ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης

Ήρθε ο καιρός των Χαιρετισμών προς την Θεομήτορα Παναγία και η απόδοση οφειλόμενης τιμής και προσκύνησης προς το τίμιο Πρόσωπό Της!

Απόψε, στις 7 το βράδυ κι εμείς ως Ενορία, θα συναχθούμε  εδώ στον μεγαλοπρεπή ναό της Παναγούλας Μπανάτου, όπου θα απευθύνουμε δεητικές και ευχαριστήριες ωδές προς τη Μητέρα του Θεανθρώπου και Μητέρα του Κόσμου μας. 

Θα έχουμε τη μεγάλη τιμή, να χοροστατήσει στην Ακολουθία ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης, ο οποίος θα απευθύνει λόγους αγάπης προς το εκκλησίασμα. Θυμίζουμε ότι ο νέος Επίσκοπος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ενορία (λόγω της γειτνίασης του χωριού του με το δικό μας) συνδέεται μάλιστα φιλικότατα με τον Εφημέριό μας.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιό μας καλεί όλους όσοι μάς διαβάζουν στην όμορφη αυτή λατρευτική ευκαιρία.

1 σχόλιο:

Διονύσιος Β. Ποταμίτης (Σουμάκης) είπε...

Πάτερ, τὴν εὐχή σας καὶ τὴν εὐλογία τοῦ Ἐπισκόπου Μοζαμβίκης.

Μὲ τὸ καλὸ νὰ τὸν δεχτεῖτε στὴν Παναγούδα καὶ μαγκάρι νὰ βρεθοῦν παιδιὰ μὲς τὴν ἐνορία της ποὺ θὰ γίνουν Ἱεραπόστολοι γιὰ τοὺς ἐγγὺς καὶ τοὺς μακρὰν τσῆ Ζακύθου!