e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ολόκληρο το Γ4 "Αληθώς" με την κάμερα του Δημήτρη Μαρκεσίνη

  Μορφωτικό Κέντρο Λόγου ΑΛΗΘΩΣ   
Ναός Φανερωμένης Μπανάτου, βράδυ 10ης Νοεμβρίου 2013




Ο Δημήτρης Μαρκεσίνης έχει εσχάτως ιδρύσει τον ιστότοπο Διαδικτυακή Ενημέρωση, όπου, με πολύ μεράκι καταγράφει την επικαιρότητα του μικρού τόπου της Ζακύνθου και μάλιστα δρώντας ερασιτεχνικά και μοναχικά!!! Τούτο όμως αποβαίνει εντέλει σε αξιέπαινο κοινωνικά ωφέλιμο έργο, διότι καταγράφει δρώμενα της Ζακύνθου, τα οποία -ως προερχόμενα από την επαρχία- συχνάκις δεν πολυενδιαφέρουν τα επαγγελματικά Μ.Μ.Ε. (κυρίως τα λεγόμενα "αθηναϊκά") κι έτσι δεν επρόκειτο ποτέ να προβληθούν από αυτά.

Ο Δημήτρης και η δυναμική κάμερά του ήταν χθες το βράδυ (10/11) στη Φανερωμένη Μπανάτου, όπου εξελίχτηκε επιτυχώς η Γ4 ιατρομουσική σύναξη του Κέντρου Λόγου Μπανάτου "Αληθώς". Με πολλή καλοσύνη, λοιπόν, κατέγραψε και ήδη παρουσιάζει διαδικτυακά το ανωτέρω βίντεο των 47 λεπτών!  

Από την θέση αυτήν, τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους των συντελεστών του "Αληθώς", τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να κρατήσει διαρκή την ανεξαρτησία της μοναχικότητάς του. Έστω κι αν κάποτε θα αισθάνεται ως Δον Κιχώτης, η προσπάθειά του να χτίζει εκεί που όλα δείχνουν σαθρά -θεωρούμε- αξίζει τον κόπο!

[Σημείωση: Στην ανωτέρω φωτό, ο Δ. Μαρκεσίνης (με την κόκκινη μπλούζα) επί το έργον της Διαδικτυακής Ενημέρωσης].

π. Π. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: