e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο χριστουγεννιάτικος εκκλησιασμός των μαθητών της περιοχής του Μπανάτου








Σήμερα το πρωί, στον ναό της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο, έγινε ο εκκλησιασμός των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου της περιοχής μας, μαζί με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους. 

Συλλειτούργησαν οι Πρεσβύτεροι π. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος (Εφημέριος Καλαμακίου) και π. Νικόλαος Γουσέτης (Εφημέριος Χουρχουλιδίου και Κουκουναρίας), δεδομένου ότι ο οικείος Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας έφυγε νωρίς από την εκκλησία, επειδή, ως υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, είχε αναλάβει σήμερα το διακόνημα της διανομής βοηθημάτων στους εμπερίστατους του νησιού.
[Φωτορεπορτάζ: Βαλάντης Δρογγίτης] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: