e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Πρώτη ελληνορθόδοξη Λειτουργία στην περιοχή Ρογκαλάντ της Νορβηγίας




Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 ο π. Αλέξανδρος Λουκάτος ταξίδεψε στο Sandnes και τέλεσε την πρώτη ελληνορθόδοξη λειτουργία για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Σταβάνγκερ. 

Ευχαριστούμε τον πατέρα Αλέξανδρο για την πρώτη αυτή "ιστορική" λειτουργία ελληνορθόδοξου ιερέα στο Sandnes και για το ζήλο του και την προθυμία που δείχνει να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες των ελληνορθοδόξων και εκτός του Όσλο. 

Ας ευχηθούμε να έχει την ευλογία του Θεού στη διακονία του και σε άλλες εκτός Όσλο περιοχές και σύντομα να μπορέσει να λειτουργήσει και σε άλλα μέρη της Νορβηγίας όπου υπάρχουν άνθρωποι που τον χρειάζονται.

Κυριακή Παπαδοπούλου Σάμουελσεν
Πρόεδρος της Κοινότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια: