e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Ο Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν στην πόλη Nkayi του Κονγκό
















Το βράδυ της 8ης Αυγούστου 2015, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων αφίχθη στην πόλη Nkayi του Κονγκό, προκειμένου να προστή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην ομώνυμη Ενοριακή Κοινότητα. 

Την Κυριακή, 9η Αυγούστου 2015, τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο στον ανεγειρόμενο Ιερό Ναό. Ακολούθως παρακάθισε σε εόρτιο γεύμα που παρέθεσε η Ενοριακή Επιτροπή προς το εκκλησίασμα και συνεργάσθηκε με τον Εφημέριο, Πρεσβ. π. Δημήτριο Otomba, σχετικά με την συνέχιση των εργασιών προς αποπεράτωση του Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: