e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Στην Παγκόσμια Ανθρωπιστική Συνδιάσκεψη Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών εν Κωνσταντινουπόλει


Παρακολουθώντας την σημαντική ομιλία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών στην Κωνσταντινούπολη για τη συνεργασία της Διεθνούς Κοινότητας για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων και θυμάτων από εμπόλεμες συγκρούσεις και καταστροφές από τα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής και φυσικών καταστροφών και προβλημάτων που προέρχονται από το πρόβλημα της φτώχειας. 

Στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Κορυφής συμμετέχουν Αρχηγοί Κρατών, Υπουργοί, Αξιωματούχοι του ΟΗΕ, Μέλη ΜΚΟς και άλλων φορέων που ασχολούνται σε ανθρωπιστικά θέματα από 165 χώρες.

Με τα χαιρετίσματά μου από Κωνσταντινούπολη
+Ο Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτης




Δεν υπάρχουν σχόλια: