e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός σε νεόδμητο οικογενειακό Προσκυνητάρι του Μπανάτου


Σήμερα, Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, 10.9.2017, ώρα 11η πρωινή, τελέστηκε Αγιασμός σε ένα νέο Προσκυνητάρι - Ναΐσκο του Μπανάτου, στον κήπο της Οικογενείας Σπύρου και Ρένας Καποδίστρια. 
     Το εν λόγω ιερό κτίσμα, αποτελούσε τάμα και πόθο των μελών της Οικογένειας και τώρα οικοδομήθηκε, αφιερωμένο μάλιστα στον Σωτήρα Χριστό και στον Άγιο Προστάτη της νήσου Ζακύνθου, Διονύσιο τον θαυματουργό. 
     Ο Εφημέριος π. Παναγιώτης αναφέρθηκε στη σημασία της εκπλήρωσης των ταμάτων των πιστών και στη σημασία του εξαγιασμού της καθημερινότητάς μας. Έψαλε ο Ιεροψάλτης της Ενορίας κ. Ιωάννης Κλάδης. 
     Μετά το πέρας του Αγιασμού, η οικοδέσποινα κ. Ρένα Καποδίστρια προσέφερε διάφορα κεράσματα στους καλεσμένους της, συγγενείς και φίλους!


































Δεν υπάρχουν σχόλια: